Ik heb een aantal van mijn clienten gevraagd hun ervaring met mijn sessie(s) te beschrijven. Lees hier hun ervaringen. 
Mocht jij zelf een ervaring met mijn sessie(s) hebben en deze graag willen delen, dan kan dat onder aan deze pagina.

Femke is een vrouw die heel goed weet wat ze wilt en hierdoor heeft ze zowel haar scheppende kracht leren ontdekken als haar kwaliteit om met gemak energieblokkades op te lossen. Als een echte Michael strijder gaat ze liefdevol de “strijd” aan. Laat je verassen door de kracht van Femke en je begeleiden naar je ware zelf.
Mathijs van der Beek

Ik heb Femke leren kennen als collega bij de forensische recherche. Ik had mijn grens bereikt. Mijn werk had me uitgeput en mijn leven liep vast. Mijn gezondheid begon af te brokkelen, en ik kon nauwelijks nog iets voelen. Op dat moment kwam ze als een engel mijn werkruimte inlopen. Ik werd op slag verliefd…Verliefd op haar verschijning, haar liefde, warmte en haar luisterend oor.
Hierna volgde er vele wandelingen, confrontaties en lange gesprekken. Haar magische manier van doen en zijn heeft alles in mijn leven doen veranderen. Ik ben meer van mijzelf gaan houden. Mijn vrouw is opener geworden en de kinderen kleven meer aan mij vast. Ik ben beter naar mijzelf gaan luisteren en heb er tal van hobbies bijgekregen. Contacten met collega’s zijn leuker en makkelijker geworden en ook lichamelijk sta ik er beter voor. Wat er is gebeurd weet ik niet, maar ik ben inmiddels een heel ander persoon.
Femke, dank je wel. Ik hou van je met al mijn liefde.
Collega Politie Noord-Holland

Voor mij geldt dat een sessie met Femke me bijna altijd via rationeel gezien onwaarschijnlijke plekken of punten, me precies daar brengt waar ik op dat moment zijn moet om datgene waar ik op dat moment tegen aan loop op te kunnen lossen. Of in elk geval dat deel van de ui af te pellen om de laag eronder bloot te kunnen leggen.
De energetische verschuivingen die dan plaatsvinden, voel ik vaak door mijn hele lichaam, waardoor ik weet dat het ‘waar’ is wat er gebeurt, ondanks dat mijn ratio vaak zegt dat het niet kan.
Omdat ik zelf al wat langer bezig ben met mijn spirituele ontwikkeling en zelf ook energetisch werk doe, kan ik het meestal wel accepteren dat verschuivingen en oplossingen zich op een razendsnel tempo aanbieden als Femke met mij aan het werk is.
Jessy de Boer

Ik ben een aantal keer gecoacht door Femke. Het fijne aan haar vind ik dat ze door haar intuïtie snel tot de kern komt. Ook leerde ze me om een deel dat bang en angstig was om te zetten in een deel dat mij steunde! Ik kwam hierdoor weer meer in mijn kracht te staan. Kortom, een fijne energetisch therapeute die ik van harte aanbeveel!
Jeroen Wentzel