IkMijn webdesigner vraagt mij al een behoorlijke tijd en met regelmaat wanneer ik ga bloggen. Ik voelde bij het idee om te gaan bloggen een enorme weerstand. Waarover moet ik dan in godsnaam bloggen. Volgens mij ben ik ondertussen al een jaar aan het worstelen met het idee om te gaan bloggen. Een maand geleden heb ik de strijd losgelaten. Niet opgegeven, maar losgelaten. En zie hier…
Als vanzelf ontstond het idee.
Ik ga blogs schrijven waarin ik mijn avonturen van mijn gedachten blootgeef. Ik neem jullie mee op een reis van zelfontdekking door fantasie. Met als doel een liefdevol, succesvol en moeiteloos leven.

In hart en nieren ben ik een beelddenker. Symboliek is mijn ding. Voor mensen die mij al langer kennen is dat bekend. Zij mochten een tijd geleden op facebook lezen over mijn droomprins en na zijn overlijden in droomland konden zij lezen over mijn zoektocht naar de “ideale schoen”.
Deze gave van verhaal, humor en overbrengen van beleving wil ik gaan verenigen met gevoel. Ik ga als beelddenker opzoek naar mijn Ki of Chi. Mijn eigen levenskracht. En deze kracht wil ik waarnemen op alle niveaus. Met als uitdaging te vertrouwen op mijn gevoel.

Wat zit er in de weg om mezelf fantastisch te voelen?
Het middel dat ik daarvoor wil gaan inzetten is het vinden van mijn ideale partner. Het vinden van de man van mijn dromen is dus geen doel maar een middel.
Als ik mij liefdevol en succesvol zou voelen tot op het bot, hihi ja dan passen de exen dus echt niet. Die koos ik om mij te spiegelen. Omdat ik behoeften had die precies zij konden vervullen. Of omdat… ik mezelf niet kon liefhebben.
En deze zoektocht zal als vanzelf gaan, omdat ik kies voor een moeiteloos leven.
De andere middelen die ik in zal zetten voor deze zoektocht naar de liefde voor mijzelf is het beelddenken. Beeldend zal ik vertellen over wat ik in mijn tocht der tochten ontdek. Waarschijnlijk zullen sprookjes, mythen en sciencefiction mij bijstaan.

Ik zal om de 2 weken gaan bloggen. En ik ben van plan om de blogs op de donderdag te gaan delen.