Wat een weken heb ik weer achter de rug. Overvloed creëerenDe éne doorbraak in mijn persoonlijke ontwikkeling na de andere.
Medio augustus had ik een staatslot gekocht voor de trekking van 10 september 2014. Hierbij had ik het plan opgevat om de staatsloterij te winnen. Ik wilde die 7,5 miljoen. Ik wilde overvloed. Ik wilde het Portugal gevoel in mijn dagelijkse leven.

Dus vroeg ik mij af: hoe manifesteer ik dat?

Ik heb met een vriend een mailwisseling gehad waarbij we elkaar gingen vertellen hoe het leven eruit zou zien als we de 7,5 miljoen hadden gewonnen.
De grap was, dat twee weken na de mailwisseling al een deel van wat ik geschreven had was uitgekomen. Ik heb een deel van mijn droomwereld al in het hier en nu gemanifesteerd. Ik had het winnen van de staatsloterij helemaal niet nodig…

Hoe werkt dat creëren dan?
Het gaat bij creëren om het gevoel wat je zou hebben nadat je iets bereikt heb, nu al te voelen.

Droom dus maar even weg en noteer niet het beeld dat je hebt van dat wat je wenst, maar doorvoel dat wat je voelt in die droom. En houd dat gevoel vast!

Ik denk dat het belangrijkste dat je moet weten, vatten, begrijpen en voelen, dat je zelf je eigen wereld creëert…
Je eigen beleving van jouw wereld creëert…

In negatieve zin is dat dus als ik in het gevoel ga zitten dat ik mislukt ben, zal mijn wereldbeleving mij gelijk geven en zorgen dat ik mislukking ervaar.
Het leven spiegelt jou waar jouw aandacht op gericht is.

Dus in positieve zin zal jij jouw wereld van overvloed ervaren op het moment dat jij jezelf daar ook echt voor openstelt.
Alles wat je nodig hebt om gelukkig te zijn is reeds daar. Er staat niets tussen jou en geluk, want de beleving van geluk komt vanuit je eigen zijn.

Waarom heb je dan niet dat gelukkige leven dat je jezelf wenst?
Waarschijnlijk omdat je ofwel de verkeerde dingen wenst (aangeleerde dingen die andere mooi vinden, maar jij niet echt jezelf wenst) of je gunt jezelf ergens op enig niveau niet dat wat je wenst.
Of bent niet in staat om de dingen los te laten die niet meer bij jouw passen.

Overtuigingen die in de weg kunnen zitten zijn:
– Je wordt van een dubbeltje nooit een kwartje
– Je oude schoenen niet weggooien voordat je nieuwe hebt
– Samen spelen, samen delen (zet het welbevinden van de ander voor jouw welbevinden)
– Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg
– Je hoofd boven het maaiveld uit steken (dat gaat je je kop kosten)
– Ongeluk zit in een klein hoekje
– Enz.

Ik heb ontdekt dat overvloed naar je toekomt wanneer je jouw eigen pad loopt. Wanneer je doet wat het beste bij jou past.

Laat je niet afleiden door de wensen van anderen. Wees bewust van dat wat je echt wilt. Als je op je eigen pad loopt, het is je gegund en je gunt het jezelf, dan zal overvloed jouw kant op stromen.
Zodra je weet hoe jij je zou willen voelen, hoe makkelijker het te creëren is door de zaken die daarvoor in de weg staan te verwijderen uit je leven.

Het is als de programma’s op tv. Met de afstandsbediening heb jij de keuze uit heel veel kanalen. Alles is aanwezig. Stomme, leuke, flauwe, comedy, avontuurlijke, informatieve, muziek en nog veel meer zenders.
Het is een kwestie van intunen op de juiste kanaal. We gaan intunen op het kanaal van overvloed.
Hoe jij je wenst te voelen zal jouw afstandsbediening zijn.
Voel je alsof je reeds het leven van overvloed leeft en overvloed zal er zijn.

Het leven van overvloed bestaat al, dus je hoeft je alleen maar in te regelen op het juiste kanaal of frequentie.
Het is dus een kwestie van voelen. Wat voelt goed en wat voelt niet goed.
Waar word ik blij van? Waar word ik niet blij van?
Daarin is het belangrijk om absoluut eerlijk te zijn naar jezelf.
Is het gevoel van diep van binnen? Is het een signaal van je ziel die je de weg wijst naar je pad?
Of is het gevoel van een andere laag, een laag van angst, overtuigingen en wensen van anderen die niet gebaseerd zijn op je pad? Zorg dat je zelf jouw eigen afstandsbediening in handen hebt.

De truc is dus dat je je nu geweldig, succesvol en rijk voelt, dan zal nu ook jouw wereldbeleving je gelijk geven en zorgen voor …

Het winnen van de staatsloterij…

Nou ja, ik heb dus niet gewonnen.
Het blijkt ook minder interessant nu. Waarom? De helft van wat ik geschreven heb over mijn droom is al uitgekomen NU! Zelfs mijn zusje heeft in het hier en nu (uit het niets en compleet onverwachts) de baan aangeboden gekregen die ik voor haar bedacht had in mijn vastgoedbedrijf. Jammer genoeg gaat ze dan dus niet voor mij werken.

Mijn leven gaat dus goed. Het Portugal gevoel haal ik naar mijn dagelijkse leven. Ik ervaar overvloed.