Met deze blog als hulpmiddel coach ik mezelf. In een eerdere blog ‘mijn beleving van geluk‘ breidde ik mijn coachingsvraag uit met de wens om een gelukkig leven. Ik kies ervoor om, als vanzelf en dus moeiteloos, een liefdevol, succesvol en gelukkig leven te leven.
Voor een uitgebreide uitleg waarom ik blog verwijs ik naar mijn eerste blog ‘ik ben fantastisch’. Voor een overzicht van alle blogs ‘zelfontdekking

Heb je dat ook wel eens?
Dat je jezelf tegenkomt?
Dat je in kringetjes loopt?
Dat je ondanks dat je heel hard aan jezelf hebt gewerkt, nog steeds hetzelfde ongewenste gedrag vertoond?
Dat het je maar niet lukt om dat ongewenste gedrag te veranderen? Om anders te reageren?

Ik heb dat wel.

En de mensen die mij van heel dichtbij kennen weten dat ik echt bizar hard werk om mezelf vrij te maken van blokkades, afbrekende overtuigingen en andere negatieve energieën. Het is een hobby van mij.

Afgelopen week was ik representant in een familieopstelling(meer info: http://nl.wikipedia.org/wiki/Familieopstelling) van een vriendin van mij.
Bij familieopstellingen is er altijd iemand met een vraag, over iets waar deze persoon mee zit, en er zijn mensen (representanten) die opgesteld worden en zich verbinden met de geschetste situatie. Met goede begeleiding kunnen er magische dingen gebeuren.
En een grote kans dat alle betrokkenen, in meer of mindere mate, geraakt worden door de helende magie van de opstelling.

Alvorens de opstelling te beginnen gaf de begeleider ons een moment voor onszelf om de intentie te zetten dat ook wij antwoorden voor onszelf mochten ontvangen in deze opstelling.
Mijn vraag: Wat staat er nog tussen mij en overvloed?

Ik was dus representant. En het was magisch. Ik was verbonden met een voor mij onbekend iets en merkt dat ik niet mezelf was. Ik was op de achtergrond en het ‘iets’ mocht op de voorgrond laten zien wat het wilde communiceren. Gaaf!!

Ik had mij eerder die week afgevraagd waarom ik toch met een aantal zaken, niet instaat was de les te leren en mijn eigen ongewenste gedrag te helen.
Wat is dat toch wat mij zo in de tang heeft?

En daar was het! Het antwoord! In de familieopstelling…
Maar ik zat niet op te letten. En had geen idee dat het antwoord op die vraag daar werd gegeven.

Dusss…
Ik geloof in magie. Echt!
Een vriendin belde mij! Als of de engeltjes het niet konden verkroppen dat ik de informatie in de familieopstelling had gemist! Deze vriendin vertelde mij over een boek waarin de schrijver familievloeken als onderwerp had. De begeleider in de familieopstelling had het over familiegeheim.

Als een film zag ik hoe de problemen die ik ervaar, die bij mij niet op te lossen lijkenfamily-ties-for-web, in de lijn bij mijn familie is terug te vinden.Het lijkt wel zoals het hebben van bruine of blauwe ogen, waarbij de genen bestudeerd kunnen worden qua overerfelijkheid, zijn sommige problemen die ik ervaar ook overerfelijk.

Zijn het problemen? Wellicht uitdagingen of valkuilen. In ieder geval heb ik er veel en vaak aan gewerkt. En bij een aantal heb ik het maar opgegeven. Ze zijn blijkbaar een stuk van mijn identiteit. En trouwens alle vrouwen in mijn familie hebben er last van.
ZO ZIJN WIJ NOU EENMAAL…

Ik heb er last van dat ik door iedereen aardig gevonden wil worden. Ik wil dat helemaal niet. Maar ik gedraag me er wel altijd naar. Wat daar lastig aan is, is dat vaak het welbevinden van de ander voorrang krijgt op mijn welbevinden. Dat is niet handig bij het creëren van overvloed.
En ik zie dat zo terug in de lijn van mijn familie van mijn moeders kant. Niet altijd in dezelfde vorm als mijn gedrag, maar als ik goed kijk hebben zij het ook. Het welbevinden van de ander voorrang geven.

Aangezien ik nog wel eens blokkades, sabotages en andere negatieve energieën mag weghalen bij mensen. En zelfs collega’s (energiewerkers) moeten toegeven, dat tegen hun verwachtingen in, ik werkelijk hele heftige dingen kan weghalen.
Heb ik dus de stoute schoenen aangetrokken en heb mezelf een healing gegeven.

WOW! Wat vet!!
Echt! Dit lucht heel erg op!
Ik heb meerdere familievloeken/geheimen verwijderd en het geeft bijzonder veel rust in mijn ‘zijn’.

Mocht je dit lezen en denken: Dat wil ik ook…!!

Ik wil zaterdag 4 oktober 2014 een groepssessie ‘Uit lijn’ organiseren. Het zal een try-out zijn en ik vraag er dit keer €10,- per persoon voor. De sessie zal duren van 10:00 tot 16:00 uur. Omdat het een try-out is verwacht ik wel een volledig ingevuld feedbackformulier terug. Er is koffie, thee, limonade en koekjes. Lunch graag zelf meenemen.
Stuur me even een mailtje als je wilt komen info@borntobeme.nl.

Zo, nu kijken of ik de staatsloterij heb gewonnen…
Tot over 2 weken!