Wauw! 2014!I-Love-Portugal_logotipo

Wat een geweldig jaar heb ik achter de rug.
In maart dit jaar besloot ik middels een blog mezelf te coachen naar een moeiteloos, gelukkig, liefdevol en succesvol  leven.

Het hoogtepunt was mijn vakantie naar Portugal in augustus, waar ik het werkelijk mocht meemaken. Daarna mocht ik even studeren op de verschillen tussen het hier en nu en het Portugal gevoel.

Sommige momenten waren heel emotioneel en heb ik patronen mogen loslaten waar ik erg aan gehecht was geraakt. Daarbij heb ik recent aan mezelf toegeven dat sommige van mijn patronen verslavend zijn voor mij. Deze maand werk ik aan het vrij maken van mijn laatste mentale verslavingen (verliefd zijn, verlangen, en negatief zelfbeeld).
In het vrijmaken van mijn verslavingen zit een enorme vrijheid.

Afgelopen november heeft een beslissing een enorme verandering in mijn leven teweeg gebracht. Ik had gestudeerd op de verschillen tussen het Portugal gevoel en het gevoel in het hier en nu. Het verschil zat vooral in het onthaast voelen en het geleefd worden. Ik had niet gedacht dat er ruimte was om mij onthaast te voelen met een éénoudergezin (50-50 co-ouderschap nagenoeg om de dag) en een 30 uur per week werken met piketdiensten (pieperdiensten). Op mijn werk maakte ik mij zorgen om de zorg voor mijn meiden en thuis zag ik niet hoe ik een volgende nachtelijke inzet zou overleven…
Ik vroeg mij af hoe ik mij in het hier en nu onthaast zou kunnen voelen.

Het Portugal gevoel heeft zijn weg gevonden naar mijn hier en nu.
De co-ouderschap is in vorm omgezet, week op week af. De week dat ik mijn meiden heb heb ik geen piket en werk ik maar 26 uur in de week. Die week ben ik er echt voor mijn meiden. En de week dat ik de meiden niet heb werk ik fulltime en mag ik mij helemaal in het werk storten.
Ik voel me onthaast!

Mijn leven ervaar ik nu als moeiteloos, gelukkig, liefdevol en succesvol.
Dat is mede de reden dat deze laatste blog van dit jaar even op zich heeft laten wachten.
Er valt weinig te coachen. Ik ben er! Het Portugal gevoel heeft een stabiele basis in mijn leven.

Dat betekent gelijk dat ik stop met deze vorm van bloggen.
Het bloggen zal een plaats blijven innemen. Ik zal een andere vorm gaan vinden.
Er komen veelvuldig inzichten mijn blikveld inwandelen die het delen waard zijn.

2015 ga ik genieten!

Dames en heren, jongens en meisjes!
Ik voel me rijk!
Bedankt voor jullie interesse!

Ik wens jullie heerlijke dagen en een bizar goed 2015!
Dikke vette hug!

In een eerdere blog ‘mijn beleving van geluk‘ breidde ik mijn coachingsvraag uit. Ik kies ervoor om, als vanzelf en dus moeiteloos, een liefdevol, succesvol en gelukkig leven te leven.
Voor een uitgebreide uitleg waarom ik blog verwijs ik naar mijn eerste blog ‘ik ben fantastisch’. Voor een overzicht van alle blogs ‘zelfontdekking